Om os

Her kan du læse lidt om Yourweb

Salman Nadeem

Mit navn er Salman Mohammad Nadeem og jeg er 22 år. Jeg har bred viden inden for teknologi og kodning. Både backend og frontend. Jeg søger forbedring og innovation hver gang, når jeg tænker på at udføre nogen form for job og opgaver. Jeg er CEO og CO-Founder hos Yourweb. Jeg har altid haft interesse og flair for kodning og webdesign. Til dagligt arbejder jeg også med hjemmesider og kodning. En bacheloruddannelse i webudvikling har jeg også i baggagen. 

Mahmoud Majassi

Mit navn er Mahmoud Majassi og jeg er 23 år. Jeg brænder for at designe og udvikle hjemmesider, som giver virksomheder en god præsentation på nettet. Som person går jeg op i at det jeg laver er perfekt ned til mindste detalje. Jeg deltager aktivt i løsningen af alle opgaver. Jeg er lydhør overfor kundens ønsker og mine kollegaers forslag, men jeg siger også min mening i forhold til min erfaring, kompetencer og personlige holdninger. Jeg brænder for at udvikle mine kompetencer og derfor sætter stort fokus på at holde mig opdateret og lære nye ting.